Smartphone-ul cu gamepad extensibil ar putea deveni realitate curând; Descoperim un brevet ce acoperă acest design

Autor:  | Publicat în:  Patente & Brevete 465 ori
<b>Smartphone-ul cu gamepad extensibil ar putea deveni realitate curând; Descoperim un brevet ce acoperă acest design</b>Deși la ora actuală avem pe piață numeroase smartphone-uri de gaming, nu multe dintre acestea oferă o experiență potrivită pentru acțiunea pentru care au fost achiziționate. E drept că unii producători vin cu accesorii

Deși la ora actuală avem pe piață numeroase smartphone-uri de gaming, nu multe dintre acestea oferă o experiență potrivită pentru acțiunea pentru care au fost achiziționate. E drept că unii producători vin cu accesorii de tip gamepad pe care le vând alături, dar cum ar fi dacă telefonul de gaming pe care îl cumpărăm vine din start cu o asemenea funcționalitate la pachet, fără nevoia de accesorii extra?

Nube Mobile

Ei bine fix la asta s-a gândit compania chineză Nube Mobile prin intermediul brevetului de față care scoate la iveală un smartphone cu adevărat interesant. Aflăm că acest brevet a fost inițial depus la WIPO chiar în urmă cu un an și că publicarea acestuia a avut loc cu doar câteva zile în urmă, mai precis pe data de 14 iunie.

Nube Mobile

Ce vedem în schițele de față pare a fi un telefon clasic, numai că dispozitivul funcționează pe un mecanism slider care ascunde două părți unde se află un D-pad și un joystick. Aparent aceste zone vor putea fi "trase" manual de către utilizator pentru sesiunile de gaming și cel mai probabil acestea for sta fixe prin intermediul unor magneți.

Nube Mobile

În modul de gaming cu gamepad extensibil acest telefon seamănă mult cu Nintendo Switch și nu ar fi exclus ca inspirația să vină de la consola de jocuri video. Încă nu știm dacă Nube Mobile are în continuare în vedere dezvoltarea unui astfel de telefon, dar ideea propusă aici sună tare bine pentru un smartphone de gaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×