Seria Xiaomi Mi Note revine! Pe final de octombrie este așteptat debutul lui Mi Note 10

2.464 ori
<b>Seria Xiaomi Mi Note revine! Pe final de octombrie este așteptat debutul lui Mi Note 10</b>Între lansări de telefoane pe plan local și pregătiri pentru introducerea conceptului Mix Alpha pe piață, iată că Xiaomi ne mai rezervă și alte surprize pentru perioada următoare. Aflăm astăzi prin intermediul zvonacului

Între lansări de telefoane pe plan local și pregătiri pentru introducerea conceptului Mix Alpha pe piață, iată că Xiaomi ne mai rezervă și alte surprize pentru perioada următoare. Aflăm astăzi prin intermediul zvonacului UniverseIce faptul că firma chineză ar avea în plan să readucă în mainstream seria de telefoane Mi Note.

Se pare că revenirea seriei va fi marcată de către modelul Xiaomi Mi Note 10 așteptat să debuteze oficial până la final de lună. Cel mai probabil se va păstra ideea de phablet și în cazul acestui nou device, iar ținând cont de trendurile actuale nu ar fi exclus să adopte un ecran cu diagonală de peste 6.3 inch, cameră triplă în spate și o baterie generoasă de minim 4000 mAh.

Xiaomi Mi Note 10

Primul Mi Note se lansa în ianuarie 2015 și surprindea plăcut prin ecranul FHD de 5.7 inch, procesorul Snapdragon 801 și bateria de 3000 mAh care se încărca rapid la 18W. Avea și cameră foto cu OIS, iar grosimea era de sub 7 mm. A urmat apoi Mi Note 2 cu ecran curbat spre margini și cameră de 22.5 mpx, iar ultimul device din serie venea în 2017.

Vorbim despre Mi Note 3, telefon cu ecran de 5.5 inch, cameră foto duală și difuzoare stereo. Așteptăm cu mare interes revenirea seriei și primele teasere oficiale care ar trebui să fie publicate curând în online, asta dacă într-adevăr este programat un debut până la final de lună! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×