A2 Dual TWS este o pereche de căşti Bluetooth pentru jogging, cu preţ redus la Cafago.com (Cod Cupon)

1.168 ori
<b>A2 Dual TWS este o pereche de căşti Bluetooth pentru jogging, cu preţ redus la Cafago.com (Cod Cupon)</b>Dacă tot e soare afară şi sunt 10+ grade Celsius, e păcat de Dumnezeu să nu faceţi un jogging pentru a da jos din sarmale şi piftie. Ca atare faptul că tocmai am găsit o reducere la căşti Bluetooth in-ear nu poate fi o coincidenţă.

Dacă tot e soare afară şi sunt 10+ grade Celsius, e păcat de Dumnezeu să nu faceţi un jogging pentru a da jos din sarmale şi piftie. Ca atare faptul că tocmai am găsit o reducere la căşti Bluetoothin-ear nu poate fi o coincidenţă. Se numesc A2 Dual TWS True Wireless Bluetooth Headphones şi le găsiţi la Cafago.com.

A2 Dual TWS True Wireless Bluetooth Headphones

Retailerul le vinde de obicei la suma de 25.49 dolari, dar dacă aplicaţi codul cupon "L3405V" veţi scădea preţul la 22.99 dolari. Căştile sunt super discrete, aproape invizibile în ureche şi vin cu suport Bluetooth 4.2, microfon integrat şi un design subţire şi compact. Avem acustica stereo aici, separare a canalului dreapta şi stânga, iar fiecare "bud" cântăreşte 5 grame. Ni se promite si extra bas si anulare excelenta a zgomotului de fond.

A2 Dual TWS True Wireless Bluetooth Headphones

Casca se termină cu un vârf cauciucat care stă comod în ureche, chiar şi pe parcursul a multe ore. Ni se promite stabilitate 100% atunci când alergăm, urcăm dealuri şi munți, facem skateboarding chiar sau pedalăm pe bicicletă. La pachet cu căştile vine un "charging box" cu capacitate de 700 mAh, care încarcă din mers acest accesoriu. Mai mult, are şi rol de mini power bank pentru telefon sau tabletă.

A2 Dual TWS True Wireless Bluetooth Headphones

Căştile se încarcă automat în cutia lor şi oferă 2.5 ore de autonomie la playback audio şi 4 ore de convorbiri. Setup-ul e super intuitiv, cu o singură apăsare pe exteriorul căştii, iar cutia de încărcare e stilată. Găsiţi produsul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×