eMAG scade astăzi prețurile la smartphone-urile și tabletele resigilate

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.229 ori
<b>eMAG scade astăzi prețurile la smartphone-urile și tabletele resigilate</b>Iată că astăzi cei de la eMAG aplică o serie de reduceri pentru smartphone-urile și tabletele resigilate, produse ce beneficiază de aceeași garanție ca și un produs sigilat. Aflați că aceste dispozitive prezintă unele zgârieturi minore, fiind...

Iată că astăzi cei de la eMAG aplică o serie de reduceri pentru smartphone-urile și tabletele resigilate, produse ce beneficiază de aceeași garanție ca și un produs sigilat. Aflați că aceste dispozitive prezintă unele zgârieturi minore, fiind cauzate de obicei de expunerea în showroom-urile din țară.

Printre smartphone-urile resigilate ce ne atrag atenția îl regăsim și pe Nokia Lumia 925, un smartphone high-end care beneficiază acum de o reducere de 23% și costă 1.059 lei în varianta de culoare gri. După cum am aflat, acest terminal urmează a beneficia de actualizarea la Windows 10 odată ce va fi disponibilă comercial.

De asemenea, și iPhone 5s în varianta resigilată de 16 GB este acum disponibil la un preț de 1.899 lei, sumă cu 600 lei mai mică față de modelul nou. Nu în ultimul rând, remarcăm și tableta Lenovo Ideapad Yoga B6000 ce ne aduce un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și conectivitate 3G pentru prețul de 859 lei. Lista completă de produse resigilate poate fi găsită aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×