Poţi verifica acum istoricul preţurilor de la eMAG.ro folosind o extensie specială pentru Chrome; Un tool perfect pentru Black Friday!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.030 ori
<b>Poţi verifica acum istoricul preţurilor de la eMAG.ro folosind o extensie specială pentru Chrome; Un tool perfect pentru Black Friday!</b>Acum că ne pregătim de Black Friday am văzut că sunt la modă reducerile de Halloween, gata să ne muşte, infecteze şi să ne facă zombii eventual. Totuşi unii dintre noi prefera să urmeasca evoluţia preţurilor, anticip&acirc;nd reduceri sau...

Acum că ne pregătim de Black Friday am văzut că sunt la modă reducerile de Halloween, gata să ne muşte, infecteze şi să ne facă zombii eventual. Totuşi unii dintre noi prefera să urmeasca evoluţia preţurilor, anticipând reduceri sau dorind să afle cât de bună e o ofertă de fapt.

E vorba despre o extensie pentru browserele Chrome, sub numele de "Istorie preţ eMAG", care arata istoricul preţului pentru orice produs de pe eMAG.ro. Istoricul va apărea sub forma unui grafic listat sub preţul acelui produs. Astfel poţi afla când a fost cel mai bun preţ disponibil şi cum a evoluat un produs într-un anumit interval. Se observă în unelele cazuri valurile de creşteri de preţ înainte de reduceri, acestea sunt de fapt reveniri la normal ale preţurilor după alte serii de reduceri, conform unui comunicat mai vechi eMAG.ro.

Poţi verifica acum istoricul preţurilor de la eMAG.ro folosind o extensie specială pentru Chrome; Un tool perfect pentru Black Friday!

Aceştia au promoţii ce revin periodic, de aici rezultă şi suişurile şi coborâşurile preţurilor, acestea sunt însă interpretate și altfel. Am instalat şi noi extensia şi ea funcţionează bine, cu menţiunea că graficul se încarcă cu un uşor delay, undeva între 1 secundă şi 10 secunde. Graficul arată evoluţia preţurilor pe ultimele 2-3 luni, evident în funcţie de momentul listării produsului în magazin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×