Căștile wireless Xiaomi Redmi AirDots costă acum doar 27 euro în oferta Cafago.com

1.081 ori
<b>Căștile wireless Xiaomi Redmi AirDots costă acum doar 27 euro în oferta Cafago.com</b>Dacă vă aflați în căutarea unor căști wireless pe care nu doriți să cheltuiți prea mult, atunci o alegere inspirată ar putea fi acest model numit Xiaomi Redmi AirDots. Căștile adoptă un design interesant și compact, având

Dacă vă aflați în căutarea unor căști wireless pe care nu doriți să cheltuiți prea mult, atunci o alegere inspirată ar putea fi acest model numit Xiaomi Redmi AirDots. Căștile adoptă un design interesant și compact, având o greutate totală de 35.4 grame. În momentul de față produsul de aici bifează o reducere tare atractivă pe site-ul Cafago.com și din rândurile următoare aflați ce alte funcții mai oferă la pachet.

Xiaomi Redmi AirDots

Din punct de vedere hardware, aceste căști vin echipate cu un sistem inteligent de reducere a zgomotului de fundal și ne oferă o baterie de 40 mAh la pachet, cât și o cutiuță de purtare cu rol de încărcător. Autonomia oferită de căștile Redmi AirDots este de aproximativ 4 ore și producătorul menționează că durata de funcționare depinde de volum și dacă purtăm și apeluri pe lângă acțiunea de playback audio.

Xiaomi Redmi AirDots

Redmi AirDots oferă conectivitate Bluetooth 5.0 cu acoperire de până la 10 metri și apropo de cutiuța de purtare, aceasta are o capacitate de 300 mAh care oferă extra autonomie de până la 12 ore playback audio. Prețul acestor căști este de doar 27 euro pe Cafago.com și mai jos aveți și alte reduceri atractive din oferta retailerului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×