Smartphone cu 4 GB RAM plus ceas inteligent la pachet pentru doar 120 euro! Iată oferta Cafago

1.083 ori
<b>Smartphone cu 4 GB RAM plus ceas inteligent la pachet pentru doar 120 euro! Iată oferta Cafago</b>Ofertele din partea celor de la Cafago continuă și astăzi avem noi sugestii din partea retailerului chinez, pe listă fiind atât smartphone-uri, ceasuri inteligente, ba chiar și stick-uri USB cu 128 GB memorie

Ofertele din partea celor de la Cafago continuă și astăzi avem noi sugestii din partea retailerului chinez, pe listă fiind atât smartphone-uri, ceasuri inteligente, ba chiar și stick-uri USB cu 128 GB memorie sau căști wireless. Noi ne-am oprit asupra a două produse care împreună compun un pachet tare interesant pentru cineva care are un buget limitat și își dorește tehnologie atât în buzunar, cât și la încheietură.

Oukitel U25 Pro

Este vorba despre un pachet de smartphone și smartwatch care costă sub 120 euro și se prezintă foarte bine. Telefonul este un model Oukitel U25 Pro care poate fi achiziționat pentru doar 98.88 euro și care aduce ecran FHD de 5.5 inch, procesor octa-core de 1.5 GHz și 4 GB RAM + 64 GB stocare. Are slot microSD, cameră duală în spate, baterie de 3200 mAh, port USB-C și scanner de amprente.

Oukitel W5

Cât despre smartwatch, acesta se numește Oukitel W5 și oferă ecran color TFT de 1.22 inch, senzor de puls, pedometru pentru monitorizarea activității sportive, Bluetooth 4.0 și baterie de 200 mAh. Are și reminder sedentarism, reminder apeluri/mesaje primite pe smartphone și compatibilitate cu telefoane Android și iOS. Acest purtabil costă doar 20.31 euro pe Cafago.

Împreună cu smartwatch-ul se ajunge la suma totală de 119.19 euro, un pachet de ceas+telefon tare interesant și accesibil. Alte câteva reduceri găsiți mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×