Căștile wireless Xiaomi QCY M1c costă acum doar 15 euro pe Cafago; Oferă până la 8 ore de playback audio

948 ori
<b>Căștile wireless Xiaomi QCY M1c costă acum doar 15 euro pe Cafago; Oferă până la 8 ore de playback audio</b>În ultima vreme v-am prezentat numeroase căști wireless accesibile din China, în special modele Xiaomi al căror preț nu trecea de 25-30 euro. Astăzi venim cu o sugestie și mai atractivă din punct de vedere al prețului

În ultima vreme v-am prezentat numeroase căști wireless accesibile din China, în special modele Xiaomi al căror preț nu trecea de 25-30 euro. Astăzi venim cu o sugestie și mai atractivă din punct de vedere al prețului și anume căștile wireless Xiaomi QCY M1c care se comercializează pentru doar 15 euro în această perioadă de către Cafago, adică undeva la 70 lei. Ce autonomie oferă acestea și care sunt dotările audio aflați din rândurile următoare! 

Xiaomi QCY M1c

Ei bine, căștile de față sunt unele sport care sunt conectate printr-un fir ceea ce le face oarecum și mai greu de pierdut în situația neprevăzută în care vor cădea din ureche. Se oferă aici difuzoare de 12mm, un sistem de reducere al zgomotului de fundal, sunet stereo surround, dar și un bass puternic.

Xiaomi QCY M1c

Căștile au o greutate de doar 16 grame și primit certificare IPX5 pentru rezistență la transpirație și praf. Aflați că autonomia este de până la 8 ore în modul playback audio și că încărcarea se va realiza prin intermediul unui cablu primit în pachet. Căștile se bazează pe tehnologie Bluetooth 5.0 și există și microfoane care permit purtarea de apeluri telefonice.

Prețul este doar 15 euro în aceste zile și le puteți achiziționa de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×