eMAG ne pregătește de vacanță cu noi reduceri la smartphone-uri, tablete și electronice

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.278 ori
<b>eMAG ne pregătește de vacanță cu noi reduceri la smartphone-uri, tablete și electronice</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, 12 mai, eMAG dă startul unei noi campanii promoționale ce ne aduce prețuri avantajoase pentru o gamă largă de produse. Putem alege smartphone-uri cu prețuri ce pornesc de la 199 lei&nbsp;(UTOK D40XS), tablete cu...

Începând de astăzi, 12 mai, eMAG dă startul unei noi campanii promoționale ce ne aduce prețuri avantajoase pentru o gamă largă de produse. Putem alege smartphone-uri cu prețuri ce pornesc de la 199 lei (UTOK D40XS), tablete cu prețuri reduse, sau chiar și un nou laptop/notebook de luat în vacanță de vară.

Printre telefoanele ce beneficiază de reduceri atractive se află și Allview X2 Soul Mini, telefon a cărui grosime este de doar 5.15 mm. La interior ni se oferă un display HD de 4.8 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto selfie de 5 megapixeli. Prețul său este de 899 lei.

De asemenea, avem posibilitatea de a alege și tableta Allview Wi7, un model ce rulează Windows 8.1. Wi7 ne aduce un panou de 7 inch, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Atom Z3735G de tip quad-core ce este tactat la 1.33 GHz. eMAG vinde acest produs la prețul de 249 lei.

Aflați că promoția este valabilă în perioada 12-18 mai. Puteți consulta oferta cu reduceri chiar aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×