eMAG ne pregătește de vacanță cu noi reduceri la smartphone-uri, tablete și electronice

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.220 ori
<b>eMAG ne pregătește de vacanță cu noi reduceri la smartphone-uri, tablete și electronice</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, 12 mai, eMAG dă startul unei noi campanii promoționale ce ne aduce prețuri avantajoase pentru o gamă largă de produse. Putem alege smartphone-uri cu prețuri ce pornesc de la 199 lei&nbsp;(UTOK D40XS), tablete cu...

Începând de astăzi, 12 mai, eMAG dă startul unei noi campanii promoționale ce ne aduce prețuri avantajoase pentru o gamă largă de produse. Putem alege smartphone-uri cu prețuri ce pornesc de la 199 lei (UTOK D40XS), tablete cu prețuri reduse, sau chiar și un nou laptop/notebook de luat în vacanță de vară.

Printre telefoanele ce beneficiază de reduceri atractive se află și Allview X2 Soul Mini, telefon a cărui grosime este de doar 5.15 mm. La interior ni se oferă un display HD de 4.8 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto selfie de 5 megapixeli. Prețul său este de 899 lei.

De asemenea, avem posibilitatea de a alege și tableta Allview Wi7, un model ce rulează Windows 8.1. Wi7 ne aduce un panou de 7 inch, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și un procesor Intel Atom Z3735G de tip quad-core ce este tactat la 1.33 GHz. eMAG vinde acest produs la prețul de 249 lei.

Aflați că promoția este valabilă în perioada 12-18 mai. Puteți consulta oferta cu reduceri chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×