eMAG dă startul campaniei Stock Busters; smartwatch-ul Alcatel SM2 are un preț extrem de atractiv

2.611 ori
<b>eMAG dă startul campaniei Stock Busters; smartwatch-ul Alcatel SM2 are un preț extrem de atractiv</b>&Icirc;n perioada 11-13 august, cei de la eMAG ne aduc o nouă campanie de reduceri intitulată Stock Busters, promoție prin care prețurile produselor electronice devin ceva mai accesibile. &Icirc;n r&acirc;ndurile de mai jos vom arunca o privire asupra...

În perioada 11-13 august, cei de la eMAG ne aduc o nouă campanie de reduceri intitulată Stock Busters, promoție prin care prețurile produselor electronice devin ceva mai accesibile. În rândurile de mai jos vom arunca o privire asupra unor smartphone-uri interesante, dar și asupra unui smartwatch cu preț și design special.

Samsung Galaxy Alpha - 1.599 leipreț vechi 1.849 lei

Unul dintre aceste telefoane este și Samsung Galaxy Alpha, device al cărui preț a început să coboare destul de mult în ultimul timp. Dacă la vremea lansării (septembrie 2014), eMAG vindea acest produs pentru 2.499 lei, iată că acum device-ul este comercializat pentru suma de 1.599 lei în varianta de culoare albă.

Lenovo S860 - 969 leipreț vechi 1.349 lei

Lenovo S860 la reducere

De asemenea, avem parte de o reducere interesantă și pentru Lenovo S860, terminal cu display HD de 5.3 inch, procesor quad-core, 2 GB memorie RAM și baterie de 4000 mAh ce promite până la 2 zile de autonomie în modul convorbire.

Alcatel SM2 - 699 leipreț vechi 799 lei

Alcatel SM2 la reducere

Nu în ultimul rând, așa cum aflați și din titlu, avem la dispoziție smartwatch-ul Alcatel SM2, un produs foarte atractiv al cărui preț nu este deloc unul rău. Acesta vine cu display TFT de 1.22 inch, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, Bluetooth 4.0 și compatibilitate cu toate telefoanele de pe piață. Ni se oferă un senzor pentru puls, o baterie de 210 mAh, un modul de vibrație, cât și un port microUSB v2.0. Prețul acestuia este de 699 lei.

Pentru mai multe oferte puteți accesa pagina eMAG.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×