CEL.ro dă startul reducerilor cu ocazia sărbătorilor pascale; tablete și smartphone-uri cu prețuri speciale

1.701 ori
<b>CEL.ro dă startul reducerilor cu ocazia sărbătorilor pascale; tablete și smartphone-uri cu prețuri speciale</b>După cum observăm, &icirc;ncă de c&acirc;teva zile retailerii de pe piața locală au &icirc;nceput campanii speciale de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, printre acestea număr&acirc;ndu-se &icirc;ncep&acirc;nd de azi și CEL.ro, magazin...

După cum observăm, încă de câteva zile retailerii de pe piața locală au început campanii speciale de reduceri cu ocazia sărbătorilor de Paște, printre acestea numărându-se începând de azi și CEL.ro, magazin online ce va oferi discount-uri la smartphone-uri și tablete în perioada 7 - 10 aprilie.

Un device cu preț special listat de CEL.ro este și LG G2, smartphone-ul de top al sud-coreeniilor pe 2013 ce se pregătește în aceste momente să primească update-ul la Android 5.0 Lollipop. Cu ocazia acestei campanii speciale, retailer-ul în cauză vinde modelul LG G2 16 GB la prețul de 1.299 lei.

Lenovo Vibe Z2 Pro

De asemenea, o altă variantă foarte interesantă este reprezentată și de către Lenovo Vibe Z2 Pro, telefon 4G de tip phablet ce oferă un panou de 6 inch cu rezoluție QHD, 3 GB memorie RAM, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Prețul său este acum de 1.949 lei.

Asus MeMo Pad 7 ME176C

Printre tabletele listate de CEL.ro regăsim și modelul Asus MeMo Pad 7 ME176C, una dintre cele mai atractive device-uri de 7 inch luând în calcul design-ul adoptat. Acestă tabletă sosește la pachet cu un card microSD de 16 GB bonus, totul pentru suma de 499 lei. Pentru mai multe reduceri vă invităm să accesați site-ul Cel.ro chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×