LG G6 ar urma să vină cu o carcasă rezistentă la apă şi cu suport pentru încărcare wireless

1.433 ori
<b>LG G6 ar urma să vină cu o carcasă rezistentă la apă şi cu suport pentru încărcare wireless</b>Iată că pe lângă zvonurile referitoare la flagship-ul pregătit de către Samsung pentru anul viitor, apar și unele informații despre modelul LG G6 pregătit de către compania rivală. Pe lângă scanner-ul de iris pe care îl așteptăm la pachetul acestui

În vreme ce unii se întreabă dacă Galaxy S8 va avea o cameră duala sau nu, noi avem noutăţi despre cel mai mare rival al sau din Coreea de Sud, preconizat pentru anul 2017. E vorba despre LG G6, care ca şi Galaxy S8 va avea o revanşă importantă de luat pentru un eşec din 2016. Hai să vedem care sunt noutăţile despre flagshipul LG.

În ultima vreme am aflat că el ar putea include o cameră frontală cu scanner de iris integrat, iar azi descoperim că LG G6 va avea un corp rezistent la apă şi praf, dar şi suport pentru încărcare wireless. Terminalul va renunţa la modularitate şi bateria detaşabilă în favoarea unui corp bine sigilat pentru rezistenţa la contactul cu lichide.

Deja seria de telefoane V de la LG avea rezistența bună la stropiri şi şocuri, deci sud coreenii erau pe drumul cel bun. În plus, LG a lansat şi modelul V34, exclusiv pentru Japonia şi cu adevărat rezistent la apă, deci există potenţial. LG G6 va veni şi cu suport pentru un nou serviciu de plată cu mobilul, posibil LG Pay. E bizar că nu avem mai multe detalii despre designul său, mai ales că teoretic acesta ar trebui să fie gata deja.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×