Mini Turul Magazinelor #79: Turul roboţilor de curăţenie şi aspiratoarelor de calitate, la preţuri bune

1.144 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #79: Turul roboţilor de curăţenie şi aspiratoarelor de calitate, la preţuri bune</b>La început de săptămână avem pentru voi cele mai ieftine aspiratoare robot, dar şi un aparat de curăţat cu abur şi robot pentru curăţenie în cadrul unei ediții mini de Turul Magazinelor. Toate sunt sub 1000 lei, cu sute bune

La început de săptămână avem pentru voi cele mai ieftine aspiratoare robot, dar şi un aparat de curăţat cu abur şi robot pentru curăţenie în cadrul unei ediții mini de Turul Magazinelor. Toate sunt sub 1000 lei, cu sute bune de lei chiar. Hai să vedem care sunt ofertele şi ce au special aspiratoarele:

1. Robot pentru curăţenie Vileda ViRobi SLIM

Vileda ViRobi SLIM

Cel mai ieftin robot pentru curăţenie văzut de mine este cel de la evoMAG.ro, care costă sub 120 lei. Da, nu am greşit un zero, chiar costă sub 120 de lei. Nu vă aşteptaţi totuşi la un rival pentru Roomba, ci ceva mult mai light. Este un robot mop, care adună particulele, praful şi parul de pe podea, chiar şi în zonele mai greu de accesat. E foarte bun pentru cei care au animale de companie şi vor să le adune părul de pe podea. Foloseşte o lavetă în partea de jos, care se aruncă după mai multe utilizări.

2. Aspirator robot MYRIA MY4523

MYRIA MY4523

Rămânem în registrul aspiratoarelor ieftine, cu acest model de robot Myria, care costă doar 274 lei, chiar cu câteva zeci de lei mai puţin în varianta resigilată. Se mişcă singur prin casă, în mod aleatoriu şi vine cu 3 moduri de curăţare: automat, spiral sau margini, pentru o aspirare cât mai eficientă. Are şi senzori care îl ajută să detecteze obstacolele, să le evite şi să evite şi coliziunea cu pereţii.

3. Aspirator robot Rowenta Essential RR6925WH

Rowenta Essential RR6925WH

Urcăm puţin la preţ, dar rămânem în zona de sweet spot cu acest model Rowenta, de robot aspirator, care costă 782 lei la Altex. Are o perie motorizată şi o perie laterală, fiind ideal pentru a aspira praful de pe podelele dure. Are 3 funcţii de curăţare, în zigzag aleatoriu, în zigzag pentru perioade scurte de timp şi funcţia Edge. Aceasta curăţă bine pereţii şi marginile plintelor. Poate fi programat pentru fiecare zi a săptămânii şi are autonomie până la 150 de minute.

4. Aparat de curăţat cu abur Rowenta Clean&Steam

Rowenta Clean&Steam

Revenim ceva mai aproape de definiţia clasică a unui aspirator, de această dată cu un aparat de curăţat cu abur Rowenta Clean & Steam. Costă 699 lei la Cel.ro şi vine cu putere de 1700W, reglare abur, autonomie de 40 de minute. Are şi cartuş anti calcar. Poate spăla şi aspiră podeaua cu o singură mişcare. Este un aspirator vertical şi mop cu abur, 2 în 1 şi folosind aburul are capacitatea de a elimina până la 99% din bacterii, fără a folosi vreun detergent sau substanţe chimice.

Rezervorul de apă de 0.7 litri permite o curăţare de 40 de minute, sau o suprafaţă de 100 de metri pătraţi fără a realimenta recipientul. Controlul se face de pe mâner.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×