Apple are în sfârşit brevetul asupra lui Steve Jobs Theater, iar copiatorii vor fi pedepsiţi

1.291 ori
<b>Apple are în sfârşit brevetul asupra lui Steve Jobs Theater, iar copiatorii vor fi pedepsiţi</b>Pe lângă Apple Store-urile care sunt adevărata temple de veneraţie Apple în toată lumea, mai există şi noul Apple Campus, care a devenit imediat un reper turistic. Structura sa futurista pe bază de sticlă curbată e viziunea lui Steve Jobs şi este un..

Pe lângă Apple Store-urile care sunt adevărata temple de veneraţie Apple în toată lumea, mai există şi noul Apple Campus, care a devenit imediat un reper turistic. Structura sa futurista pe bază de sticlă curbată e viziunea lui Steve Jobs şi este un design de care Apple e foarte mândră. Iar acum a venit şi brevetul inevitabil.

Apple a brevetat designul lui Steve Jobs Theater din Apple Park, pentru a se asigura că firme de arhitectură şi design nu îi vor copia structură pe viitor. E mai mult decât un simplu design. E vorba despre asamblare şi componente de asemenea. Clădirea circulară din sticlă oferă acces la o sală de conferinţe cu 1000 de locuri. Include pereţi ascunşi, sisteme de proiecţie high tech şi scaune de piele, care ar fi costat Apple 14.000 de dolari bucata.

Brevet Steve Jobs Theater

Acest amfiteatru a fost inaugurat anul trecut special pentru prezentarea lui iPhone X. Cei care vor să ajungă acolo trebuie să ia lifturi, care se rotesc atunci când coboară spre sala de conferinţe. În acest mod pasagerii intra şi ies prin aceleaşi uşi, chiar dacă se uită în direcţii diferite. Steve Jobs Theater are un perete retractant, în spatele căruia se află o zonă ascunsă pentru teste de produs.

Brevet Steve Jobs Theater

Apple a mai brevetat şi designul exterior de Apple Store, deci nu e la prima ispravă de genul. Până şi scările din sticlă ale unor magazine Apple au propriile brevete. Chiar dacă chinezii au copiat iPhone-urile, din ce ştiu nu au îndrăznit să copieze Apple Store-urile, deşi la drept vorbind magazinele OnePlus se cam inspiră de la spiritul Apple... cel puţin ca decor şi aranjarea produselor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×