Reduceri și Campanii Online #232: Azi Cel, Altex, evoMAG, Libris [...]

722 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #232: Azi Cel, Altex, evoMAG, Libris [...]</b>Reducerile continuă în mediul online și astăzi la mijloc de săptămână venim în întâmpinarea voastră cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți afla ce mai este nou și ce propun retailerii

Reducerile continuă în mediul online și astăzi la mijloc de săptămână venim în întâmpinarea voastră cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți afla ce mai este nou și ce propun retailerii în materie de promoții. Aveți la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată ofertele de azi! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui smartphone mid-range accesibil și cu diagonală generoasă atunci modelul Huawei Mate 20 Lite este o alegere numai bună pe care o puteți face. Acest terminal vine echipat cu ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor octa-core Kirin 710, 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash și cu o cameră duală în spate. Are baterie de 3750 mAh și costă acum doar 1.057 lei la Orange.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×