Dropbox primește integrare cu soluțiile Google Docs, Sheets și Slides

630 ori
<b>Dropbox primește integrare cu soluțiile Google Docs, Sheets și Slides </b>După ce la mijlocul lunii trecute primeam o veste nu tocmai bună referitoare la serviciul de stocare în cloud și anume Dropbox, aceea că erau impuse limite pentru numărul de device-uri ce pot fi asociate conturilor free

După ce la mijlocul lunii trecute primeam o veste nu tocmai bună referitoare la serviciul de stocare în cloud și anume Dropbox, aceea că erau impuse limite pentru numărul de device-uri ce pot fi asociate conturilor free, iată că acum sosesc și noutăți pozitive. Aflăm astfel că de acum înainte Dropbox primește integrare cu soluțiile Google Docs, Sheets, dar și Slides.

Dropbox

Pentru moment procesul de integrare este în stadiul beta și după cum sugerează și vestea, de acum înainte vom putea crea documente Google Sheets, Docs sau Slides direct în cadrul folderelor Dropbox. Fișierele vor putea fi editate folosind UI-ul familiar Google direct din Dropbox.

Mai aflați și că în momentul de față integrarea cu soluțiile Google este valabilă doar pentru echipele Dropbox Business și că este necesar un cont G Suite pentru accesare. Totuși, odată ce update-ul iese din beta, integrarea va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Dropbox ce au asociat un cont Google. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×