Reduceri și Campanii Online #233: Azi Cărturești, Notino, Altex, IT Galaxy [...]

651 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #233: Azi Cărturești, Notino, Altex, IT Galaxy [...]</b>Într-o zi așa ploioasă precum cea de față o sesiune de shopping online direct din fața laptop-ului sau de pe smartphone sună a fi o idee ideală. Noi vă scutim de procesul de căutare al campaniilor din online și vă prezentăm

Într-o zi așa ploioasă precum cea de față o sesiune de shopping online direct din fața laptop-ului sau de pe smartphone sună a fi o idee ideală. Noi vă scutim de procesul de căutare al campaniilor din online și vă prezentăm mai jos o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. Drept bonus la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei ce bifează un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

Pentru suma de doar 1.699 lei vă puteți achiziționa astăzi din oferta PC Garage smartphone-ul Xiaomi Mi 8, un flagship veritabil de anul trecut care se prezintă la apel cu un ecran FHD+ de 6.21 inch, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM + 64 GB de stocare flash și cu o cameră duală în spate. Are și baterie de 3400 mAh cu încărcare rapidă și scanner de amprente în spate. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×