Oppo Reno 10x Zoom își dezvăluie performanțele în AnTuTu; Iată la ce scor ajunge telefonul cu CPU SD855

865 ori
<b>Oppo Reno 10x Zoom își dezvăluie performanțele în AnTuTu; Iată la ce scor ajunge telefonul cu CPU SD855</b>Ieri pe data de 10 aprilie am avut parte de multe lansări interesante, cea mai notabilă fiind asociată lui Oppo Reno 10x Zoom - telefon care după cum și numele său implică, oferă un zoom 10x exact ca Huawei P30 Pro

Ieri pe data de 10 aprilie am avut parte de multe lansări interesante, cea mai notabilă fiind asociată lui Oppo Reno 10x Zoom - telefon care după cum și numele său implică, oferă un zoom 10x exact ca Huawei P30 Pro. Este desigur vorba despre zoom-ul hibrid, pentru că cel optic este de doar 5x. Astăzi descoperim cum se descurcă device-ul în AnTuTu și la ce scor se ajunge.

Oppo Reno

După cum se poate vedea în captura de mai sus, avem de-a face aici cu varianta ce ne aduce 6 GB RAM și 256 GB de stocare, asta deși pe piață mai este disponibilă și o variantă superioară cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare. În rest primim aceleași dotări, de la ecranul cu rezoluție FHD+ și până la procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 855 + soluția grafică Adreno 640.

Acest setup de componente duc telefonul la un scor de 369.254 puncte, adică peste cele 360.877 puncte pe care le-am obținut noi aici la Mobilissimo în momentul testării lui iPhone XS Max - acesta fiind actualul lider al clasamentului nostru de telefoane testate. Revenind la Oppo Reno 10x Zoom, acesta este disponibil momentan doar în stadiul de pre-înregistrare și vă reamintim că aduce și o cameră selfie pop-up ce se deschide precum un briceag.

Detalii extra despre telefon puteți citi în articolul dedicat lansării de ieri! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×