Reduceri și Campanii Online #250: Azi Altex, QuickMobile, PC Garage, iHunt [...]

715 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #250: Azi Altex, QuickMobile, PC Garage, iHunt [...]</b>Cu weekend-ul ce ne bate la ușă și cu vremea deloc prietenoasă de afară clar luăm în calcul și o sesiune de shopping online în aceste două zile libere. Noi vă ajutăm prin intermediul listei de mai jos care include

Cu weekend-ul ce ne bate la ușă și cu vremea deloc prietenoasă de afară clar luăm în calcul și o sesiune de shopping online în aceste două zile libere. Noi vă ajutăm prin intermediul listei de mai jos care include cele mai noi promoții din partea retailerilor de încredere de pe plan local. Descoperiți ce promoții oferă fiecare în parte și la final de articol aveți și detalii despre un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Cheltuind suma de doar 649 lei vă puteți achiziționa astăzi smartphone Xiaomi Redmi 7 din oferta PC Garage, un telefon cu ecran HD+ de 6.26 inch, procesor octa-core Qualcomm 632, 3 GB RAM + 32 GB de stocare și slot microSD. Are cameră duală de 12 + 2 mpx în spate, scanner de amprente fizic și o baterie generoasă de 4000 mAH. Îl puteți cumpăra de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×