Reduceri și Campanii Online #259: Azi Cel, PC Garage, eMAG, QuickMobile [...]

778 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #259: Azi Cel, PC Garage, eMAG, QuickMobile [...]</b>În prag de weekend ne gândim și la shopping iar pentru a vă ajuta în a descoperi cele mai proaspete oferte din online venim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Aveți o listă cuprinzătoare mai jos

În prag de weekend ne gândim și la shopping iar pentru a vă ajuta în a descoperi cele mai proaspete oferte din online venim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Aveți o listă cuprinzătoare mai jos, iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată cum se prezintă ofertele!

Produsul erou al zilei:

Recomandarea de astăzi este smartphone-ul ASUS ZenFone 4, un telefon care în ciuda vechimii sale reușește să ofere și în prezent un nivel de performanță ideal pentru task-uri de zi cu zi. Are ecran Full HD de 5.5 inch, o cameră duală cu senzor ultra-wide în spate, 3 GB RAM + 32 GB de stocare flash și scanner de amprente integrat în butonul home. Acum costă doar 739 lei pe evoMAG.ro.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×