Reduceri și Campanii Online #312: Azi eMAG, Altex, Cărturești, Orange [...]

754 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #312: Azi eMAG, Altex, Cărturești, Orange [...]</b>În prag de weekend vă întâmpinăm cu o nouă ediție din seria "Reduceri și Campanii Online" - postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din online. Sunt multe discount-uri de care puteți profita

În prag de weekend vă întâmpinăm cu o nouă ediție din seria "Reduceri și Campanii Online" - postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din online. Sunt multe discount-uri de care puteți profita în această perioadă, existând chiar și promoții de tip Black Friday. Toate aceste oferte vă sunt prezentate mai jos și la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit! 

Produsul erou al zilei:

Folosind codul promoțional QUICK202 în secțiunea de comandă de pe QuickMobile.ro puteți achiziționa astăzi smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3 la prețul de doar 1.940 lei. Vorbim aici despre un flagship cu ecran Super AMOLED de 6.39 inch, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM + 128 GB stocare și cameră duală în spate. Îl puteț cumpăra de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×