Reduceri și Campanii Online #254: Azi PC Garage, Germanos, eMAG, Altex [...]

679 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #254: Azi PC Garage, Germanos, eMAG, Altex [...]</b>Weekend-ul este la doar câteva ore distanță și cu siguranță mulți dintre voi plănuiesc și ceva shopping online. În acest sens venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online care include

Weekend-ul este la doar câteva ore distanță și cu siguranță mulți dintre voi plănuiesc și ceva shopping online. În acest sens venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online care include o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online. La final descoperiți de asemenea și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în aceste zile.

Produsul erou al zilei:

În așteptarea primelor detalii despre GTA VI, fanii Rockstar au la dispoziție titlul numit Red Dead Redemption - o poveste din Vestul Sălbatic plină de aventuri și răsturnări de situație în goana după avere. Veți crea prietenii, atașa de eroul principal și aveți șansa de a continua distracția și după terminarea misiunilor, asta pentru că RDR se poate juca și online. În momentul de față costă doar 179 lei în oferta Altex.ro! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×