Huawei Mate 20 Pro revine pe lista terminalelor compatibile cu programul Android Q Beta

2.872 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro revine pe lista terminalelor compatibile cu programul Android Q Beta</b>Calmul celor de la Huawei pare că dă roade și după ce ieri aflam că firma chineză a revenit pe lista companiilor parte din alianțele Wi-Fi, Bluetooth și SD, iată că acum unul dintre flagship-urile sale și anume Mate 20 Pro revine

Calmul celor de la Huawei pare că dă roade și după ce ieri aflam că firma chineză a revenit pe lista companiilor parte din alianțele Wi-Fi, Bluetooth și SD, iată că acum unul dintre flagship-urile sale și anume Mate 20 Pro revine la rândul său în programul Google pentru testarea lui Android Q Beta. Acest device era anterior eliminat din program săptămâna trecută, dar acum iată-l din nou listat.

Din câte se vehiculează în online, această revenire a device-ului pe lista celor compatibile cu Android Q Beta are de-a face cu răgazul de 90 zile pe care Huawei l-a primit, perioadă în care își poate actualiza smartphone-urile din portofoliu. Faptul că se lucrează în continuare la versiunea Beta a viitorului Android este o veste bună, deși nu înseamnă că release-ul final va ajunge pe terminalul în cauză.

OS-ul pregătit de către Huawei încă nu este gata și o lansare a sa fără serviciile Google la bord ar contribui la o depreciere serioasă a vânzărilor în special în Europa Vestică. Recent am aflat că în Spania vânzările de telefoane Huawei au scăzut cu mai bine de 30% după interdicția primită din partea lui Trump. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×