Câteva capturi din EMUI 10 + Android Q apar online, dezvăluind schimbări minore la nivel vizual

2.834 ori
<b>Câteva capturi din EMUI 10 + Android Q apar online, dezvăluind schimbări minore la nivel vizual</b>Cu toate că licența temporară oferită celor de la Huawei de către Google pentru continuarea actualizărilor pe terminalele din portofoliu va expira în august, iată că firma chineză continuă dezvoltarea viitorului EMUI 11

Cu toate că licența temporară oferită celor de la Huawei de către Google pentru continuarea actualizărilor pe terminalele din portofoliu va expira în august, iată că firma chineză continuă dezvoltarea viitorului EMUI 10 și nu sub orice formă, ci bazat pe Android 10 Q aparent. O serie de capturi de ecran din acest release timpuriu sosesc astăzi în mediul online și le vedem mai jos! 

Înainte de toate trebuie spus faptul că sosirea lui Android Q este incertă pe telefoanele Huawei, asta pentru că ultima oară am aflat că firma chineză va putea oferi doar actualizări de securitate și noi versiuni EMUI pe device-urile sale, nu și actualizări majore la următoarele release-uri Android.

Revenind totuși la știrea de astăzi, descoperim că avem de-a face cu un build pre-release a lui EMUI 10 bazat pe Android Q, astfel că schimbările remarcate la nivel vizual sunt greu de descoperit. Interfața nu pare a avea schimbări vizuale mari, elemente precum launcher-ul, zona de notificări și chiar meniul de Setări fiind identic cu ce primm în EMUI 9.1.

Se observă totuși implementarea noului sistem de permisiuni din Android Q și un UI al camerei actualizat. Vedem și un mod întunecat în unele dintre aceste capturi și aflăm că build-ul de față ar fi mai rapid decât EMUI 9.1. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×