Reduceri și Campanii Online #306: Azi PC Garage, Cărturești, Orange, Cel [...]

537 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #306: Azi PC Garage, Cărturești, Orange, Cel [...]</b>Weekend-ul se apropie cu pași repezi și dacă vreți să aveți livrat produsul dorit rapid astăzi ar fi momentul ideal pentru a face o comandă și a vă bucura de expedierea în timp util. Sunt multe reduceri de care puteți profita

Weekend-ul se apropie cu pași repezi și dacă vreți să aveți livrat produsul dorit rapid astăzi ar fi momentul ideal pentru a face o comandă și a vă bucura de expedierea în timp util. Sunt multe reduceri de care puteți profita în această perioadă, de la discount-uri pentru telefoane, electrocasnice și până la cele pentru produse de vacanță. Mai jos găsiți o listă cu toate aceste promoții iar la final de articol un produs erou al zilei. 

Produsul erou al zilei:

Un televizor foarte interesant pentru care puteți opta în aceste zile este și modelul Smart Philips 43PUS7303/12 ce vine echipat cu un panou LED de 108 cm ce livrează rezoluție 4K Ultra HD. Dispune de sistem audio 20W, 2x porturi USB, 4x porturi HDMI și de tehnologia Ambilight pe 3 laturi ce creează o atmosferă inedită pe peretele din spatele televizorului. Prețul său este acum de 1.899 lei la eMAG.ro. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×