Samsung are în dezvoltare un smartphone pliabil cu clapetă și ecran de 6.7 inch (Zvon)

977 ori
<b>Samsung are în dezvoltare un smartphone pliabil cu clapetă și ecran de 6.7 inch (Zvon)</b>Deși în ultima vreme am tot descoperit brevete marca Samsung ce fac aluzie la un succesor de Galaxy Fold cu design doar puțin schimbat, iată că astăzi în online apare o veste complet neașteptată. Direct din partea publicație

Deși în ultima vreme am tot descoperit brevete marca Samsung ce fac aluzie la un succesor de Galaxy Fold cu design doar puțin schimbat, iată că astăzi în online apare o veste proaspătă. Direct din partea publicație sud-coreene ET News aflăm astăzi că Sammy familiarizează și cu un alt format de smartphone pliabil, cel de tip clapetă pe care ar trebui să îl adopte și noul Moto RAZR.

Acest device la care creatorul seriei Galaxy lucrează în momentul de față are un ecran pliabil de 6.7 inch și descoperim că atunci când clapeta este închisă, există și un extra extern de 1 inch pentru afișarea de informații precum notificări, baterie și ora exactă. Spre deosebire de Galaxy Fold care a fost creat în ideea de a oferi o diagonală cât mai mare, în cazul device-ului cel nou se va pune accentul pe portabilitate.

Imaginați-vă cum ar fi să aveți un telefon de mărimea lui Galaxy S10 5G pliat în două, ceva similar cu ce apărea în ultimul sezon din Black Mirror. Cam asta reiese din raportul de astăzi ce ne aduce la cunoștiință și faptul că startul producției în masă a componentelor necesare acestui device va începe din noiembrie.

O lansare ar putea avea loc la finalul acestui an sau poate în primul trimestru din 2020. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×