Reduceri și Campanii Online #341: Azi CEL, Libris, Notino, Germanos [...]

608 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #341: Azi CEL, Libris, Notino, Germanos [...]</b>Cu o lună septembrie aproape pe sfârșite iată că ofertele din partea retailerilor se înmulțesc, poate și că Black Friday se apropie cu pași repezi. Sunt reduceri foarte atractive de care puteți profita și acum, iar din câte îmi

Cu o lună septembrie aproape pe sfârșite iată că ofertele din partea retailerilor se înmulțesc, poate și că Black Friday se apropie cu pași repezi. Sunt reduceri foarte atractive de care puteți profita și acum, iar din câte îmi amintesc din anii trecuți, au existat situații în care unele produse au fost mai ieftine în această perioadă decât de Black Friday. Mai jos găsiți o listă a celor mai noi oferte iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile eMAG.ro revine cu una dintre cele mai populare promoții și anume Voucher Sale prin care ni se oferă discount-uri extra de până la 20% la o gamă largă de produse. Puteți aplica voucher-ul extrasales pentru achiziția lui Samsung Galaxy S10 pentru suma de 2.849 lei, cel mai bun preț de pe plan local. Acesta este un flagship al anului 2019 cu multe camere foto, încărcare wireless, display edge-to-edge și design arătos. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×