Pe ultima sută de metri Huawei ar fi decis să nu lanseze flagship-ul Mate 30 pe plan european (Zvon)

3.841 ori
<b>Pe ultima sută de metri Huawei ar fi decis să nu lanseze flagship-ul Mate 30 pe plan european (Zvon)</b>Deși poate că mulți dintre voi așteptau cu mare interes lansarea lui Huawei Mate 30 și Mate 30 Pro de mâine 19 septembrie, iată că astăzi sosește o veste ce v-ar putea demoraliza. După cum spune și titlul, se pare că firma chineză ar fi luat

Deși poate că mulți dintre voi așteptau cu mare interes lansarea lui Huawei Mate 30 și Mate 30 Pro de mâine 19 septembrie, iată că astăzi sosește o veste ce v-ar putea demoraliza. După cum spune și titlul, se pare că firma chineză ar fi luat decizia de a nu lansa flagship-urile din seria Mate 30 pe plan european. Informația vine prin intermediul publicației LetsGoDigital și aparent ar fi fost deja confirmată și de către o altă sursă din interiorul companiei.

Aflăm că decizia se aplică întregii serii Mate 30, inclusiv modelelor Lite și Pro și că telefoanele nu vor ajunge clar în Europa Centrală, principala piață de desfacere pentru Huawei. Luând în calcul acest aspect sunt mari șanse ca noile dispozitive să nu-și facă apariția nici pe rafturile magazinelor din Europa de Est sau ca disponibilitatea să fie limitată la doar câteva țări în care vânzările Huawei s-au menținut ridicate.

Huawei ar fi realizat faptul că lansarea unui asemenea smartphone scump și premium pe o piață în care publicul folosește masiv serviciile Google este inutilă. Decizia s-a luat în ultimele zile pe seama unor studii realizate de către Huawei care cel mai probabil au scos la iveală pierderi serioase pentru companie și vânzări slabe în situația în care se alegea lansarea device-urilor pe plan european.

Rămâne totuși să așteptăm confirmarea finală din cadrul evenimentului de mâine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×