iOS 13 şi WatchOS 6 sunt acum disponibile în România; Iată ce e nou!

1.610 ori
<b>iOS 13 şi WatchOS 6 sunt acum disponibile în România; Iată ce e nou!</b>Aşteptate încă de la anunţul lor din iunie, iOS 13 şi watchOS 6 tocmai au început să fie oferite şi în România. După 3 luni de beta testing, iOS 13 va ajunge pe o sumedenie de iPhone-uri. Vă reamintim ce e nou mai jos.

Aşteptate încă de la anunţul lor din iunie, iOS 13 şi watchOS 6 tocmai au început să fie oferite şi în România. După 3 luni de beta testing, iOS 13 va ajunge pe o sumedenie de iPhone-uri. Vă reamintim ce e nou mai jos.

Pachetul software ocupa în jur de 2 GB, poate mai puţin pe unele modele (în general 1.7 GB) şi aduce printre altele un Dark Mode, care schimbă textul negru de pe fundal alb cu text alb pe un fundal întunecat. Nu e negru pur, ci un soi de gri foarte închis. Are rolul de a vă proteja ochii pe întuneric şi a economisi bateria mai ales pe modelele cu ecran AMOLED.

iOS 13

Tastatura QWERTY din iOS ştie în sfârşit Swype, iar Facetime vine cu un upgrade de AI care face să pară că te uiţi mereu fix spre cel cu care porţi convorbirea. Face ID primeşte un upgrade, care îi creşte lărgimea câmpului vizual în care îţi analizează fața. O modificare foarte importantă primeşte şi aplicaţia Photos, cu o sumedenie de tool-uri de editare foto. Umblăm şi al balans de alb, claritate, reducem zgomotul şi umblăm şi la iluminarea din capturile Portrait. 

iOS 13

iOS 13 va face şi ca dimensiunea aplicațiilor să fie cu până la 50% mai mici, iar actualizările de aplicaţii cu 60% mai mici. Maps primeşte o interfaţă nouă, avem şi Sign in With Apple şi a debutat şi Apple Arcade, cu zeci de jocuri incluse la doar 5 euro pe lună.

iOS 13 ajunge pe iPhone-urile de la iPhone 6s în sus.

WatchOS 6 vine cu noi watch face-uri, aplicaţii integrate şi independente de telefon, acum cu propriul App Store pentru ceasuri, dar şi noi funcţii de sănătate feminine (ciclu menstrual şi ferestre de fertilitate). Siri poate afişa rezultatele căutărilor vocale pe web şi avem şi streaming de radio prin iHeartRadio, Radiomc.om şi TuneIn.

WatchOS 6

Zona Activity va primi şi Trends, care arată ce tendinţe în urcare sau scădere ai la calorii arse, minute de sport, ritmul în care alergi şi altele de gen. AI-ul o să vadă că ai lăsat-o mai moale cu sportul şi o să "tragă de urechi" printr-o funcţie de tip Coach.

watchOS 6 ajunge pe modelele Apple Watch Series 3 şi 4.

Trebuie spus şi că iOS 13.1 va mai aduce câteva funcţii care nu au fost gata la timp pentru iOS 13 şi va sosi pe 24 septembrie. Tot atunci vine şi iPad OS, care aduce widget-uri pe homescreen-urile de tableta, suport pentru carduri SD în Files şi split screen în aplicaţii third party.

Discutăm despre actualizările realizate de voi pe Grupul de Facebook Mobilissimo şi căutam bug-uri împreună. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×