Reduceri și Campanii Online #342: Azi QuickMobile, IT Galaxy, eMAG, Orange [...]

635 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #342: Azi QuickMobile, IT Galaxy, eMAG, Orange [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire în mediul online pentru a vedea ce promoții noi ne mai propun retailerii. Spre bucuria noastră, ofertele sunt numeroase și produsele variate. Puteți opta pentru achiziția unui nou

La mijloc de săptămână aruncăm o privire în mediul online pentru a vedea ce promoții noi ne mai propun retailerii. Spre bucuria noastră, ofertele sunt numeroase și produsele variate. Puteți opta pentru achiziția unui nou televizor, a unei ținute de toamne, sau poate a unui laptop numai bun pentru facultate. Toate aceste noutăți vă sunt prezentate în lista de mai jos, iar la final un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În această perioadă cei de la PC Garage organizează o campanie specială intitulată "Back to Campus", iar printre produsele cu reducere îl găsim și pe Xiaomi Redmi 7. Acest telefon vine cu ecran HD+ de 6.26 inch, procesor Snapdragon 632, 3 GB RAM, 32 GB stocare și cameră duală din spate. Are baterie de 4000 mAh și prețul este de doar 598 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×