Samsung începe testarea modului foto destinat lui Galaxy S11; Se confirmă prezența unei camere periscop

2.156 ori
<b>Samsung începe testarea modului foto destinat lui Galaxy S11; Se confirmă prezența unei camere periscop</b>Începem săptămâna bifând un nou leak marca Samsung Galaxy S11, de această dată sosind detalii despre camera foto ce se va afla în spatele acestui flagship din 2020. Aflăm astfel că firma sud-coreeană MecaTech System a început

Începem săptămâna bifând un nou leak marca Samsung Galaxy S11, de această dată sosind detalii despre camera foto ce se va afla în spatele acestui flagship din 2020. Aflăm astfel că firma sud-coreeană MecaTech System a început furnizarea de module de testare a camerelor foto către Samsung, o precizare interesantă făcută aici fiind aceea că telefonul ar avea o "cameră pliabilă".

Ce indică această caracteristică a camerei este o formă de tip periscop ce permite producătorilor smartphone să "ascundă" lentilele camerei prin inserarea lor lateral - pentru ca modulul să fie mai puțin proeminent. Aceste socket-uri de test sunt utilizate pentru verificări de ultim moment înainte de startul livrărilor modulelor foto. 

O cameră periscop înseamnă că vom primi și capabilități zoom avansate, fiind vehiculat un nivel de 5x zoom optic. Știm pe seama zvonurilor anterioare faptul că Samsung Galaxy S11 va opta pentru un setup quad-camera în spate. Vom primi un senzor principal de 108 mpx și senzori pentru captură bokeh, macro și desigur ultra-wide.

Ultimele speculații indică și prezența unui senzor spectrometru la bord - ce va fi utilizat pentru a măsura nivelul de zahăr din alimente și alte detalii nutriționale. Recent am văzut și randări concept ale lui S11 și am aflat o posibilă dată de lansare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×