Reduceri și Campanii Online #353: Azi Libris, Notino, IT Galaxy, Germanos [...]

611 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #353: Azi Libris, Notino, IT Galaxy, Germanos [...]</b>Promoțiile continuă în mediul online iar ca dovadă avem lista cuprinzătoare de mai jos ce include o mulțime de oferte speciale. Veți descoperi campanii aniversară a celor de la PC Garage prin care se oferă 2000 cadouri cumpărătorilor

Promoțiile continuă în mediul online iar ca dovadă avem lista cuprinzătoare de mai jos ce include o mulțime de oferte speciale. Veți descoperi campanii aniversară a celor de la PC Garage prin care se oferă 2000 cadouri cumpărătorilor, sau reducerile speciale oferite de eMAG zi de zi. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

La un preț special de doar 1.275 lei îl găsiți în aceste zile pe Huawei P30 Lite în oferta Altex.ro. Telefonul de față sosește echipat cu ecran FHD+ de 6.15 inch, procesor Kirin 710, 4 GB RAM + 128 GB stocare flash, baterie de 3340 mAh și cu o cameră triplă în spate (48 mpx + 8 mpx ultrawide + 2 mpx bokeh). 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×