OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition primeşte un teaser, cu aluzie la fibră de carbon sau kevlar

697 ori
<b>OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition primeşte un teaser, cu aluzie la fibră de carbon sau kevlar</b>Oficialii OnePlus nu se pot abţine să nu alimenteze hype-ul, postând teasere pe Twitter cu privire la OnePlus 7T Pro. De această dată CEO-ul Pete Lau a postat imaginea din acest articol, care face aluzie la OnePlus 7T Pro

Oficialii OnePlus nu se pot abţine să nu alimenteze hype-ul, postând teasere pe Twitter cu privire la OnePlus 7T Pro. De această dată CEO-ul Pete Lau a postat imaginea din acest articol, care face aluzie la OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition.

Ceea ce vedem aici este ambalajul viitorului telefon, care are o textură ce duce cu gândul la kevlar sau fibră de carbon. Apare şi acea dungă portocalie văzută şi predecesor sub formă de accente colorate. Ca format şi design telefonul ar trebui să fie similar cu OnePlus 7T Pro. Şi dotările ar trebui să semene, de la ecranul de 6.7 inch cu muchii foarte curbate (Fluid AMOLED, 90 Hz), până la procesorul Snapdragon 855+.

În spate vom găsi un nou telemetru laser şi un setup triplu de camere. Ar trebui să includă un senzor principal de 48 MP, cu stabilizare optică, o cameră telephoto de 8 MP cu zoom optic 3X şi o cameră ultra wide de 16 MP. Android 10 e în cărţi să fie preinstalat şi aş paria pe 12 GB RAM şi 256 GB stocare pe acest McLaren Edition. După cum arată şi numele primim şi suport 5G.

Posibil ca OnePlus să pluseze şi dincolo de tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge 30T şi să ofere o încărcare de 65W cum am văzut la Oppo Reno Ace. OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition ar trebui să fie anunţat pe 10 octombrie, alături de modelul 7T Pro cel standard. Dacă ne luăm după oferta de anul trecut, ar trebui să coste doar cu 70 de euro mai mult decât modelul 7T Pro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×