Samsung ar fi început dezvoltarea pachetului software destinat lui Galaxy S11

2.423 ori
<b>Samsung ar fi început dezvoltarea pachetului software destinat lui Galaxy S11</b>La scurt timp de la prezentarea procesorului Exynos 990 ce va fi integrat pe Galaxy S11 iată că astăzi avem parte de un nou leak interesant cu privire la viitorul flagship sud-coreean. Aflăm pe seama unui raport faptul că Samsung

La scurt timp de la prezentarea procesorului Exynos 990 ce va fi integrat pe Galaxy S11 iată că astăzi avem parte de un nou leak interesant cu privire la viitorul flagship sud-coreean. Aflăm pe seama unui raport faptul că Samsung a început deja dezvoltarea pachetului software ce se va afla pe succesorul lui Galaxy S10. 

Din informațiile pe care am reușit să le obținem, reiese că una dintre variantele pentru care se dezvoltă software-ul în momentul de față este SM-G986B - fiind vehiculat faptul că avem aici de-a face cu modelul 5G global. Potrivit speculațiilor din online, în 2020 ar urma să vedem tot 3 modele în seria Galaxy S, modele succesor pentru S10, S10+ și S10e.

Există și leak-uri ce indică data de 18 februarie drept ziua lansării, dar mai avem mult de așteptat până la confirmarea acestei informații și multe alte scăpări de discutat. Vă amintim că Galaxy S11 ar urma să adopte un ecran 20:9 cu muchii și mai subțiri ale panoului frontal, dar și o cameră periscop pentru zoom și un senzor spectrometru pentru măsurarea detaliilor nutriționale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×