Xiaomi le pune gând rău țânțarilor cu aparatul VH-328 care se vinde acum pentru doar 11.68 euro pe TomTop

1.884 ori
<b>Xiaomi le pune gând rău țânțarilor cu aparatul VH-328 care se vinde acum pentru doar 11.68 euro pe TomTop</b>Cum vara aproape că ne bate la ușă este cazul să ne punem la punct și cu soluții anti-țânțari, insectele care ne pot face nopți albe și cauza înțepături destul de serioase mai ales pentru cei cu alergii. În acest sens descoperim

Cum vara aproape că ne bate la ușă este cazul să ne punem la punct și cu soluții anti-țânțari, insectele care ne pot face nopți albe și cauza înțepături destul de serioase mai ales pentru cei cu alergii. În acest sens descoperim astăzi o modalitate prin care putem scăpa de aceste vietăți și anume aparatul anti-țânțari Xiaomi VH-328 LED pe care TomTop.com îl vinde în această perioadă la un preț foarte accesibil.

Xiaomi VH-328 LED

Aflați că acest aparat funcționează pe seama unei alimentări via USB și că nivelul său de consum este unul foarte mic. Este o metodă ideală de a scăpa de țânțari fără chimicale toxice, fiind sigur pentru mediul înconjurător. Poate fi folosit și în camping conectat la o baterie externă, dar și în casă la fel de bine.

Xiaomi VH-328 LED

Dispozitivul nu face zgomot și descoperim că țânțarii sunt uciși de către un vortex de vânt creat de către ventilatorul de la interior. Există și o protecție specială în zona superioară care previne evadarea țânțarilor. Prețul acestui aparat tare util pentru la vară este de doar 11.68 euro acum pe TomTop. Extra reduceri găsiți și în lista de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×