OnePlus 7 Pro pierde acces la Netflix HD dacă îi deblocaţi bootloader-ul

1.169 ori
<b>OnePlus 7 Pro pierde acces la Netflix HD dacă îi deblocaţi bootloader-ul</b>OnePlus 7 Pro are un neajuns, de care probabil nu aţi auzit: suportă doar streaming 720p pentru Netflix. Ei bine puteţi pierde şi aceasta funcţionalitate, dacă decideţi să deblocaţi bootloaderul telefonului. E păcat de ecranul

OnePlus 7 Pro are un neajuns, de care probabil nu aţi auzit: suportă doar streaming 720p pentru Netflix. Ei bine puteţi pierde şi aceasta funcţionalitate, dacă decideţi să deblocaţi bootloaderul telefonului. E păcat de ecranul Quad HD de 6.67 inch şi 90 Hz să faci streaming 720p şi mai păcat să ai doar 480p, odată ce ai deblocat bootloaderul.

Deblocarea de bootloader vă oferă acces la root şi dacă rootaţi telefonul veţi avea acces la el la nivel de Super User/Administrator. Veţi putea instala apoi aplicaţii precum Titanium Backup şi custom ROM-uri. Nu e prima oară când auzim de un telefon popular că are probleme cu Netflix. Xiaomi Pocophone F1 a sosit pe piaţă anul trecut fără certificarea necesară pentru a oferi playback Netflix la rezoluţie HD.

Îi lipsea certificarea Widevine L1, pe care a primit-o până la urmă după câteva luni. Revenind la cazul legat de OnePlus 7 Pro, trebuie spus că Netflix şi servicii de streaming ca Hulu sau Amazon Video folosesc o soluţie DRM numită Widevine, care are multiple niveluri de securitate. Un nivel "L1" mai înalt este necesar pentru ca Netflix să ofere playback 720p.

O perioadă de timp telefoanele OnePlus nu au avut suport L1, dar de la OnePlus 6 încolo a început să apara această funcţie. Totuşi OnePlus 7 Pro o pierde dacă îi deblocaţi bootloaderul, trecând automat la Widevine L3, care e mai nesigur şi suportă doar playback 480p. Nu toate terminalele pierd acest suport după deblocare.

Pixel 3 XL de exemplu nu îl pierde.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×