GeekBuying reduce prețul trotinetei Kugoo S1 Pro, model cu motor de 350W și viteză maximă de 30 km/h

1.215 ori
<b>GeekBuying reduce prețul trotinetei Kugoo S1 Pro, model cu motor de 350W și viteză maximă de 30 km/h</b>Auzim aproape zilnic despre vehicule electrice și cel puțin o dată pe săptămână sau mai des ne întâlnim cu asemenea mijloace de transport în trafic. Și noi aici pe Mobilissimo v-am vorbit din când în când despre asemenea

Auzim aproape zilnic despre vehicule electrice și cel puțin o dată pe săptămână sau mai des ne întâlnim cu asemenea mijloace de transport în trafic. Și noi aici pe Mobilissimo v-am vorbit din când în când despre asemenea vehicule, în special despre trotinete electrice cu prețuri atractive vândute de către retailerii chinezi. Kugoo S1 Pro este un nou exemplu care astăzi bifează un discount mare pe GeekBuying.com!

Kugoo S1 Pro

Trotineta de față se livrează cu un motor puternic de 350W ce facilitează deplasarea cu viteze de până la 30 km/h, nivel suficient pentru o deplasare rapidă și pentru siguranță în trafic. Are o baterie de 7.5 Ah cu autonomie de până la 30 km și în funcție de condițiile drumului puteți alege dintre cele 3 moduri de condus pentru un parcurs confortabil și sigur.

Kugoo S1 Pro

Roțile vehiculului au 8 inch și primim corpuri de iluminare LED în față și spate. KUGOO S1 Pro dispune de un ecran LCD prin care puteți consulta viteza, autonomia, ora, voltajul, dar și alte informații despre trotinetă. Aceasta se poate plia și aflați că greutatea sa este de doar 11 kg. Suportă utilizatori cu greutate de până la 120 grade și oferă certificare IP54 pentru rezistență la apă.

Kugoo S1 Pro

Apropo, înălțimea ghidonului se poate ajusta de la 930 mm, la 1070 mm, respectiv 1160 mm. Folosind codul KUGOOPRO puteți achiziționa această trotinetă pentru doar 307.96 euro din oferta GeekBuying. Livrarea se face gratuit în 2-7 zile lucrătoare prin DPD Express, fiind livrată din depozitul european. O găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×