HTC One M10 prezentat într-o imagine 3D convingătoare, inspirată de fotografia hands-on publicată de @Evleaks

1.553 ori
<b>HTC One M10 prezentat într-o imagine 3D convingătoare, inspirată de fotografia hands-on publicată de @Evleaks</b>Saga scăpărilor lui HTC One M10 continuă, azi cu o randare a unui membru al forumului XDA Developers, inspirată de fotografia hands on postata de @evleaks&nbsp;cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă. Reţineţi că aceasta nu e o scăpare propriu zisa,...

Saga scăpărilor lui HTC One M10 continuă, azi cu o randare a unui membru al forumului XDA Developers, inspirată de fotografia hands on postata de @evleaks cu câteva zile în urmă. Reţineţi că aceasta nu e o scăpare propriu zisa, ci o nouă viziune asupra designului flagshipului HTC.

Cu această ocazie, designerul hamdir a speculat şi cum ar putea arăta spatele terminalului. Vă reamintesc că HTC One M10, cunoscut şi ca HTC Perfume e aşteptat să debuteze cu un ecran Quad HD de 5.2 inch, cu panou AMOLED, dar şi procesor Snapdragon 820. Vom avea şi 4 GB RAM la bord, iar camera frontală cea masivă ar avea o rezoluţie de 12 MP şi stabilizare optică.

Se remarcă din randare asemănarea cu HTC One A9, muchiile groase şi o zonă frontală superioară masivă, în porţiunea cu camera şi difuzorul pentru convorbiri. HTC ar fi renunţat la bandă neagră cu logo de sub ecran, iar spatele (care e pură speculaţie de designer) e în linie cu ce oferea HTC pe seria One M până acum, cu diferenţa că avem un modul de cameră rotund şi nu pătrat, iar bliţul a fost mutat în dreapta, în vreme ce One M9 îl avea în stânga.

Liniile din plastic asociate antenelor sunt mai discrete, iar butonul Power are acei zimţi pentru extra aderență, ca la HTC One A9. Trebuie să recunoaştem faptul că acesta nu e un smartphone prea arătos, dacă aşa va arăta şi produsul final şi HTC pare a-şi fi pierdut inspiraţia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×