Alertă preţ bun: LeEco Le S3 pierde serios din preţ la GeekBuying.com; Telefon cu procesor 10 core, corp metalic

3.169 ori
<b>Alertă preţ bun: LeEco Le S3 pierde serios din preţ la GeekBuying.com; Telefon cu procesor 10 core, corp metalic</b>Cine se afla în căutarea unui terminal midrange care costă cât 2 nopţi de cazare la o pensiune de la munte are noroc azi. Am găsit la retailerul GeekBuying.com un astfel de smartphone, modelul LeTV S3, pe care îl detaliem mai jos.

Cine se află în căutarea unui terminal mid-range care costă cât 2 nopţi de cazare la o pensiune de la munte are noroc azi. Am găsit la retailerul GeekBuying.com un astfel de smartphone, modelul LeTV Le S3, pe care îl detaliem mai jos. GeekBuying.com îl are la reducere în aceste zile, la preţul de 116.99 dolari.

Reducerea e disponibilă dacă folosiţi codul de cupon YISIOEAJ. Terminalul vine cu un procesor cu 10 core-uri, MediaTek Helio X20, care şi-a dovedit deja potenţialul pe alte modele cu care ne-am jucat de-a lungul timpului. Rulează Android 6.0 Marshmallow şi vine cu scanner de amprente în spate, suport VoLTE, 32 GB stocare şi 3 GB RAM. Dispune de conectivitate 4G LTE şi are o cameră de 16 megapixeli în spate.

LeTV Le S3

Un alt selling point este acustica digitală lossless oferită de device via port USB Type-C spre căşti. De remarcat că nu mai avem jack audio la bord, iar acest smartphone are un scanner de amprente cu oglindă, astfel încât să faceţi selfie-uri uşor şi cu camera principală. Dacă o preferaţi totuşi pe cea frontală, aflaţi că are rezoluţie de 8 MP.

Alertă preţ bun: LeEco Le S3 pierde serios din preţ la GeekBuying.com; Telefon cu procesor 10 core, corp metalic

Telefonul are o baterie de 3.000 mAh şi măsoară 7.5 mm în talie. Ecranul este unul Full HD de 5.5 inch. O veste bună e că primim şi adaptor de căşti 3.5 mm to USB Type-C la pachet. Dacă v-a convins, îl puteți comanda de aici (nu uitați de cupon: YISIOEAJ).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×