[UPDATE - Este de origine germană] Noua Nokia are şef român; Florian Seiche este CEO-ul HMD Global, deţinătorul brandului Nokia

3.953 ori
<b>[UPDATE - Este de origine germană] Noua Nokia are şef român; Florian Seiche este CEO-ul HMD Global, deţinătorul brandului Nokia</b>HMD Global, deţinătorul brandului Nokia are de azi un şef român, pe Florian Seiche. Având în vedere cât de mult e iubit brandul în România şi cât de mult entuziasm a adus revenirea sa, nu poate decât să ne aducă şi puţină mândrie acest lucru.

[UPDATE - 20.07.2017] - Deși pe contul său de Facebook (posibil fals) e trecută și limba română între limbile vorbite, iar numele său ar da de înțeles că are origini române, se pare că Florian Seiche este de origine germană. Informația vine oficial dinspre PR-ul Nokia din România.

HMD Global, deţinătorul brandului Nokia are de azi un şef român, pe Florian Seiche. Având în vedere cât de mult e iubit brandul în România şi cât de mult entuziasm a adus revenirea sa, nu poate decât să ne aducă şi puţină mândrie acest lucru.

CEO-ul Arto Nummela şi-a anunţat retragerea din post, care va fi preluat de către Florian Seiche. Acesta are o experienţă în domeniul telefoanelor inteligente şi nu numai, trecând pe la Siemens, Orange, HTC şi Microsoft. Noul CEO HMD locuieşte în Marea Britanie şi va aduce un nou suflu şi o nouă inspiraţie pentru compania care se ocupă de viitorul Nokia şi de terminalele cu Android pe care le aşteptăm cu atâta nerăbdare.

Florian Seiche a ocupat poziţia de Senior Vicepreşedinte pe zona Europei, segmentul de Vânzări şi Marketing la Microsoft Mobile, între 2014 şi 2016, după ce avusese o funcţie similară la Nokia între 2013 şi 2014. A fost de asemenea preşedinte al HTC Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, timp de aproape 8 ani, ceea ce este impresionant şi director pe zona Devices la Orange între 2003 şi 2005.

Vine la cârma HMD într-un moment pivotal, în care compania îşi pregăteşte revenirea în rândul "băieţilor mari" cu flagship-uri ca recent scăpatul Nokia 8 gata de lansare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×