Black Easter friday la evomag! Reduceri de până la 50% pe vineri 13 aprilie!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.614 ori
<b>Black Easter friday la evomag! Reduceri de până la 50% pe vineri 13 aprilie!</b>Vinerea Mare este în acest Black Easter Friday la evoMAG.ro, care va aduce reduceri de până la 50% la produsele sale. Astfel, mâine, vineri 13 veți avea o zi mai norocoasă decât de obicei, datorită reducerilor retailerului menționat anterior și...

Vinerea Mare este în acest Black Easter Friday la evoMAG.ro, care va aduce reduceri de până la 50% la produsele sale. Astfel, mâine, vineri 13 veți avea o zi mai norocoasă decât de obicei, datorită reducerilor retailerului menționat anterior și deja am văzut câteva televizoare foarte interesante.

Veți avea 24 de ore de discounturi, iar astăzi în newsletterul evomag în prim plan este scos modelul Smart TV Samsung UE40EH5300, cu diagonală de 101.6 cm, cu rezoluție de 1920 x 1080, Mega contrast, HyperReal Engine și preț de 2.799 lei. Imaginați-vă cât de bine ar arăta acest model cu o reducere de 50% sau chiar și 30%. Mai găsiți în ofertă și un aparat foto Nikon Coolpix L810 la prețul 1.199 lei. El vine dotat cu senzor de 16.1 megapixeli, 26 x zoom optic, mod de fotografiere 3D, captura video 720 p, display LCD de 3 inch și super cadouri de la evomag. Rețineți că acesta este un preț standard și deocamdată nu știm la ce se vor aplica reducerile mâine.

Cele mai vânate produse predispuse spre ieftinire zic eu că sunt iPad 2, Galaxy Nexus și Samsung Galaxy S II. și ASUS Eee Slider ar putea fi ieftinit cu această ocazie, dacă tot l-au oferit și rivalii de la emag la doar 1300 de lei cu ceva timp în urmă. Ar fi interesantă și o reducere la console și aparate foto, dar mai multe despre asta mâine!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×