HBO GO România review - analizăm aplicația de streaming/VOD pentru cinefili (Video/Concurs)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 4.780 ori
<b>HBO GO România review - analizăm aplicația de streaming/VOD pentru cinefili (Video/Concurs)</b>S-a vorbit mult despre HBO GO în ultima vreme și astăzi vă prezentăm și review-ul Mobilissimo.ro pentru HBO GO România, care vă oferă cele mai noi filme, seriale și documentare originale HBO în regim de streaming/ Video on Demand (VOD)....

S-a vorbit mult despre HBO GO în ultima vreme și astăzi vă prezentăm și review-ul Mobilissimo.ro pentru HBO GO România, care vă oferă cele mai noi filme, seriale și documentare originale HBO în regim de streaming/ Video on Demand (VOD). Aplicația este disponibilă gratuit pe terminalele Android, iOS și pe PC. Noi ne ocupăm aici de versiunea pentru Android, testând aplicația pe telefonul Sony Xperia S. Trebuie să aflați că avem și un concurs pentru voi și punem la bătaie 5 vouchere de câte o lună de la HBO. Cu ajutorul lor puteți folosi serviciul de streaming fără probleme timp de o lună, dar mai multe despre asta la finalul articolului.

Deocamdată printre operatorii de cablu suportați de serviciu se număra Romtelecom, Ines și Pacris, dar pe viitor for fi adăugați mai mulți. Rețineți că pentru a beneficia de serviciile acestei aplicații trebuie să fiți clienți Maxpack, cum e cazul clienților Dolce care plătesc 4.9 euro + TVA pentru Maxpack și au acces și la HBO GO pe terminalele lor. Autentificarea se face pe bază de cod de factură Romtelecom și ultimele cifre din CNP. Menționăm și faptul că utilizatorii Romtelecom pot testa HBO GO gratuit 2 luni apoi vor plăti 1 euro pe lună pentru serviciu.

HBO GO România

în ce privește aplicația, ea are o interfață intuitivă, cu opțiunile principale în colțurile ecranului, o zonă de căutare și setări în partea superioară și o listă de filme afișată în mijlocul ecranului. în partea stângă jos avem tipurile de filme/seriale pe care le putem accesa (Dramă, Acțiune, Comedie, Animație, Western), în vreme ce în partea stângă sus avem playlistul nostru creat apăsând pe butonul plus de la fiecare film. în fine, în partea dreaptă sus sunt secțiunile principale din oferta HBO GO și anume: Seriale, Filme, Recomandări, Extra și în Derivă, serialul original HBO România, cu Marcel Iureș.

HBO GO - CAUTARE

Am testat și opțiunea de căutare, care funcționează excelent și oferă rezultate detaliate și apoi am accesat meniul de setări, care oferă și control parental, cu limitări de vârstă pentru 6, 12, 15 sau 18 ani. Alte opțiuni includ test de conexiune, alte setări pentru conexiune 3G/WiFi, plus câteva opțiuni de conectare la cont. Rețineți că pe Android aveți la dispoziție streaming prin 3G și WiFi, iar pe iOS doar WiFi deocamdată. Filmele se încarcă rapid și putem sări și o oră într-un episod/film fără să ne strice experienta vreo fereastră Buffering.

HBO GO România review

La fiecare peliculă privită avem un scurt sinopsis, opțiunea de a da like și share pe Twitter și Facebook, comentarii ale utilizatorilor, recomandări și ora de difuzare la TV. Cel mai apreciat aspect la aplicație e că puteți porni un film pe PC și apoi să îl continuați fix de unde ați rămas pe tableta sau telefon. Doar dați play și porniți exact de la secundă unde ați rămas. Cerințele minime pentru un terminal Android ce rulează aceasta aplicație includ Android 2.x, rezoluție de 480 x 800 pixeli, CPU de 1 GHz și 512 MB RAM.

HBO GO

HBO GO România este o aplicație de calitate, care încarcă filmele rapid, are o calitate video și audio de invidiat și care la finalul recenziei a avut și un mic force close, nu foarte relevant deoarece a fost singurul din 10 utilizări în 5 zile.

V-am spus mai sus de cele 5 vouchere HBO și un concurs. Ei bine, aflați că HBO dorește să îmbunătățească serviciile sale HBO GO și interfața aplicației, iar concursul constă în postarea pe forumul Mobilissimo.ro a unor păreri pertinente din partea voastră. Acestea trebuie să fie bine argumentate și vor face referire la propunerile pe care le aveți pentru HBO GO și la ce credeți că e bine, sau ce trebuie schimbat. Se vor lua în considerare doar părerile celor care vin cu critici constructive și/sau argumentează detaliat de ce le place aplicația - bineînțeles după ce au urmărit recenzia noastră video.

Va trebui să trimiteți un link cu comentariul vostru de pe forum la adresa de email concurs(a)mobilissimo.ro cu subiectul HBO GO, iar mailul să conțină și citat comentariul de pe forum. Cei selectați în urma trierii în funcție de calitatea răspunsului vor fi trași la sorți cu ajutorul random.org marți (17.04.2012) și vor rezulta 5 câștigători fericiți ai câte unui voucher pentru HBO GO.

Aplicația poate fi descărcată de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×