LG pregătește un rival pentru Microsoft Surface Pro 3, un hibrid cu Windows 8.1

Autor:  | Publicat în:  LG 711 ori
<b>LG pregătește un rival pentru Microsoft Surface Pro 3, un hibrid cu Windows 8.1</b>LG ar pregăti un terminal hibrid cu Windows 8.1, care să rivalizeze cu Microsoft Surface Pro 3. Cei de la CNET au aflat de existența acestui model, care ar putea sosi chiar la CES 2015 sau MWC 2015. &nbsp; E vorba despre o tabletă cu tastatura...

LG ar pregăti un terminal hibrid cu Windows 8.1, care să rivalizeze cu Microsoft Surface Pro 3. Cei de la CNET au aflat de existența acestui model, care ar putea sosi chiar la CES 2015 sau MWC 2015.

E vorba despre o tabletă cu tastatura detașabilă și care se poate transforma în laptop la nevoie. Terminalul va integra un procesor Intel Core de generație a patra și avea parte și de stocare SSD, iar noul venit ar putea integra un sistem de tip touchpad pentru tastatura, în stilul lui Surface Pro 3 Type Cover. Aceasta nu ar fi prima tentativă LG de a lansa un produs de acest gen, ei oferind publicului modelul Tab Book la începutul lui 2013.

Acela era un model cu Windows 8.1 la bord și un display de 11.6 inch, un PC hibrid care putea fi folosit ca tableta sau laptop. Tab Book venea cu o tastatură glisantă QWERTY sub touchscreen, care își făcea apariția la apăsarea unui buton. în vara acestui an LG a lansat și o versiune cu Android a acestui model. Tab Book nu s-a vândut prea bine, de aceea e nevoie de o nouă strategie.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×