LG pregătește un rival pentru Microsoft Surface Pro 3, un hibrid cu Windows 8.1

754 ori
<b>LG pregătește un rival pentru Microsoft Surface Pro 3, un hibrid cu Windows 8.1</b>LG ar pregăti un terminal hibrid cu Windows 8.1, care să rivalizeze cu Microsoft Surface Pro 3. Cei de la CNET au aflat de existența acestui model, care ar putea sosi chiar la CES 2015 sau MWC 2015. &nbsp; E vorba despre o tabletă cu tastatura...

LG ar pregăti un terminal hibrid cu Windows 8.1, care să rivalizeze cu Microsoft Surface Pro 3. Cei de la CNET au aflat de existența acestui model, care ar putea sosi chiar la CES 2015 sau MWC 2015.

E vorba despre o tabletă cu tastatura detașabilă și care se poate transforma în laptop la nevoie. Terminalul va integra un procesor Intel Core de generație a patra și avea parte și de stocare SSD, iar noul venit ar putea integra un sistem de tip touchpad pentru tastatura, în stilul lui Surface Pro 3 Type Cover. Aceasta nu ar fi prima tentativă LG de a lansa un produs de acest gen, ei oferind publicului modelul Tab Book la începutul lui 2013.

Acela era un model cu Windows 8.1 la bord și un display de 11.6 inch, un PC hibrid care putea fi folosit ca tableta sau laptop. Tab Book venea cu o tastatură glisantă QWERTY sub touchscreen, care își făcea apariția la apăsarea unui buton. în vara acestui an LG a lansat și o versiune cu Android a acestui model. Tab Book nu s-a vândut prea bine, de aceea e nevoie de o nouă strategie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×