Black Friday la DigiMobil are loc în perioada 19 - 23 noiembrie; reduceri la portare de 50% din prețul abonamentului

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 866 ori
<b>Black Friday la DigiMobil are loc în perioada 19 - 23 noiembrie; reduceri la portare de 50% din prețul abonamentului</b>După ce Orange Rom&acirc;nia ne dezvăluia planurile pentru promoția de Black Friday, iată că și cei de la Digi Mobil ne pregătesc ceva. Black Friday la Digi Mobil &icirc;ncepe m&acirc;ine, 19 noiembrie, și are loc p&acirc;nă pe data de 23...

După ce Orange România ne dezvăluia planurile pentru promoția de Black Friday, iată că și cei de la Digi Mobil ne pregătesc ceva. Black Friday la Digi Mobil începe mâine, 19 noiembrie, și are loc până pe data de 23 noiembrie, fiind destinată clienților noi persoane fizice ce își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil.

Astfel, la contractarea unui abonament din gama Optim sau Complet pe 2 ani vom beneficia de o reducere de 50% din prețul abonamentului pe o perioadă de 8 luni. Totodată vom primi și două vouchere, unul dintre acestea putând fi utilizat pentru prelungirea reducerii abonamentului cu 50% pentru încă 4 luni.

Aflăm că această promoție este valabilă în cele peste 300 magazine Digi. După cum bine știți, abonamentele Digi Mobil au prețuri cuprinse între 2 și 6 euro (TVA inclus), planuri tarifare ce includ până la 3000 minute internaționale, și convorbiri nelimitate în orice rețea. Așadar, în cazul portării la Digi și alegerea abonamentului Optim 2, vom plăti doar 1 euro taxă lunară timp de aproximativ 12 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×