Cum să faci shopping mai ușor și mai eficient de Black Friday și ce presupun promoțiile eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.165 ori
<b>Cum să faci shopping mai ușor și mai eficient de Black Friday și ce presupun promoțiile eMAG.ro</b>în câteva ore începe nebunia cumpărăturilor Black Friday în România și veți o zi și o noaptea încărcată, încercând să vânați cele mai bune oferte. De aceea vă oferim un mic ghid care vă va ajuta să vă organizați mai bine, dacă...

în câteva ore începe nebunia cumpărăturilor Black Friday în România și veți o zi și o noaptea încărcată, încercând să vânați cele mai bune oferte. De aceea vă oferim un mic ghid care vă va ajuta să vă organizați mai bine, dacă doriți să faceți shopping cu reduceri de la eMAG.ro.

în primul rând va trebui să comandați online, deoarece de Black Friday nu se comandă și nu se livrează la showroom, ceea ce e o idee foarte bună, deoarece se evita aglomerația. Comenzile sunt preluate online și trebuie să fiți sigur că aveți cont pe eMAG.ro, altfel ar fi cazul să vă faceți unul chiar acum, pentru Black Friday. Completarea adresei de livrare este pasul cel mai important aici, iar dacă vreți să puteți cumpăra cât mai rapid, cât ofertele sunt calde și produsele sunt în stoc, vă recomandăm să rămâneți logat în cont.

Tastă F5 e sfântă mai ales în apropiere de ora 5.00, când începe avalanșa reducerilor. Cu doar două clickuri puteți avea un nou televizor, consola, smartphone sau tableta, cu câteva sute de lei mai ieftine decât de obicei. Produsul va fi livrat acasă de către eMAG.ro și veți primi pe mail programarea pentru livrarea produselor după ce ați plasat comandă. Rețineți că produsele cumpărate de Black Friday vor fi livrate doar acasă și asta în maxim 7 zile.

Trebuie să menționăm un aspect foarte important, pentru a clarifica chestiunea și a elimina orice bârfă din presă/social media: promoțiile eMAG.ro sunt reale și clișeul "la români sunt mărite prețurile cu câteva zile înainte, pentru că apoi să scadă" nu se aplică aici, oricât trafic ar încerca unele site-uri să facă cu o asemenea teorie a conspirației. De vreme ce anul trecut eMAG.ro nu a făcut acest lucru, nu văd de ce ar face-o acum. în plus suntem la curent cu prețurile actuale ale tabletelor și telefoanelor din ultimele săptămâni și ne vom convinge diseară că ele au scăzut cu adevărat, fără vreo mărire în prealabil.

știu că vă întrebați ce produse vor avea parte de promoții și deși mă așteptam ca eMAG.ro să aibă doar anumite game cu reduceri, ei bine se pare că ne surprind și oferă reduceri chiar și la cărți, jucării și chiar și la noul lor segment de turism, pe lângă laptopuri, tablete, electrocasnice, televizoare și altele. Trebuie să rețineți că nu vorbim aici despre o lichidare de stoc, sau despre produse vechi, ci despre prodsue actuale și care s-ar vinde fără probleme și la prețul întreg.

Cum să faci shopping mai ușor și mai eficient de Black Friday și ce presupun promoțiile eMAG.ro

eMAG.ro mai promite și alte surprize în perioada cumpărăturilor de iarnă și după cum știm cu toții Black Friday e doar începutul. Mă aștepta la reduceri deosebite și în perioada Crăciunului, sincer să fiu. Dacă îmi permiteți o estimare a câtorva produse care ar putea primi reduceri, iată o scurtă lista cu presupuneri:

1) Sony Xperia Tablet S

Un produs care ar putea atrage publicul prin prisma calității audio și a designului inedit, plus faptul că e o tabletă quad core Tegra 3. Ei bine prețul său inițial era de 1800, 1900 de lei și a ajuns deja pe la 1700 de lei. La un 1500 de lei ar deveni o tabletă imbatabilă

2) iPad Mini 32 GB

Costa acum 2129 lei la eMAG.ro, iar o reducere surpriză l-ar putea aduce la 1900 de lei, deși nu pot garanta că și produsele Apple vor avea parte de reduceri, deoarece ele de obicei nu prea au.

3) Samsung Galaxy Note 10.1

Cea mai bună tableta Android a momentului (până să vină Nexus 10 la noi) este Galaxy Note 10.1, iar prețul sau este de 2199 lei, ceea ce poate speria unii clienți. Vorbim totuși de o tabletă quad core cu un super stylus și pentru asta un preț de 2000 de lei ar fi chilipir.

4) HTC One X

La ultima verificare HTC One X costa în jur de 2220 de lei, iar o scădere în jurul valorii de 1800 sau 1900 de lei nu ar supăra pe nimeni, ba chiar ar face o bucurie fanilor HTC.

5) Nokia Lumia 900

Pentru cei care doresc un model Windows Phone, Nokia Lumia 900 este o idee bună, dacă nu doresc să îl aștepte pe Lumia 920. El costa acum 1919 lei, dar cu reducerea ar putea ajunge la 1700 de lei.

Rețineți că acestea sunt predicții și dorințe ale noastre și nu oferte 100% valide pentru ziua de vineri. Vă ținem pumnii la cumpărături cât mai eficiente și ieftine la eMAG.ro!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×