Iată conferința oficială de lansare Jolla Sailfish; Angajați tineri și multe perspective! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jolla 1.198 ori
<b>Iată conferința oficială de lansare Jolla Sailfish; Angajați tineri și multe perspective! (Video)</b>E plăcut să vezi o conferință fără eternii deja Ballmer și Elop și să vezi cum rebelii care au plecat de la Nokia formează propriul lor proiect și startup sub numele de Jolla. Ieri vă informam ce presupune Sailfish OS, platformă mobilă a...

E plăcut să vezi o conferință fără eternii deja Ballmer și Elop și să vezi cum rebelii care au plecat de la Nokia formează propriul lor proiect și startup sub numele de Jolla. Ieri vă informam ce presupune Sailfish OS, platformă mobilă a celor de la Jolla, prezentată în cadrul unei conferințe oficiale. Astăzi vă prezentăm întregul clip al conferinței.

Pe scenă s-au perindat câțiva dezvoltatori faimoși în lumea lui MeeGo sau Symbian și atmosfera a fost degajată. Se remarcă aici faptul că Sailfish OS pare într-un fel un urmaș al lui MeeGo, mai ales că are parte de mult swipe. încă de când s-a aflat prima oară de Jolla, fanii lui Nokia N9 au început să viseze la N10 și acesta s-ar putea concretiza până la finalul anului. Deja Jolla are un operator finlandez partener și multe companii interesate de inițiativa lor.

Pe la minutul 29 vedem cum funcționează multitasking-ul și observați că e foarte ușor să accesezi funcțiile unei aplicații sau aplicația în sine și totul prin swipe. Interfața arata foarte curat și are widgeturi discrete, iar întreg conceptul amintește de N9 și MeeGo. Interesant e ca și aplicațiile non native au parte de acest sistem de control prin swipe. Mai multe informații în clipul de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×