Samsung Galaxy Note II primește actualizarea la Android 4.1.2 neoficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.646 ori
<b>Samsung Galaxy Note II primește actualizarea la Android 4.1.2 neoficial</b>Samsung Galaxy Note II, phablet al cărui review l-am realizat aici a primit ieri un release de firmware neoficial, care a ajuns pe web prematur. E vorba despre o scăpare postată de Sammobile și care aduce o serie de modificări pe care le aflați mai...

Samsung Galaxy Note II, phablet al cărui review l-am realizat aici a primit ieri un release de firmware neoficial, care a ajuns pe web prematur. E vorba despre o scăpare postată de Sammobile și care aduce o serie de modificări pe care le aflați mai jos.

Nu că ar fi nevoie de aceste modificări, deoarece terminalul arata și se mișcă foarte bine și a primit de la noi note mari, atât pentru hardware, cât și pentru software. Versiunea de Android 4.1.2 aduce terminalul la firmware JZO54K, care presupune noi butoane în zona de notificări (toggle-uri pentru conectivitate și altele), posibilitatea de personalizare a zonei de notificări și dezactivare a sliderului pentru luminozitate din aceeași zonă. Puteți dezactiva acum Multi View, iar browserul se mișcă mai rapid decât înainte.

Samsung Galaxy Note II primește actualizarea la Android 4.1.2

Bara de status este acum neagră în loc de gri, iar inputul Swype și cel al tastaturii din Android 4.2 este prezent și îmbunătățit. în cele din urmă primim o noua aplicatie Group Cast și un nou efect Ink în lockscreen. Ce înseamnă acest ultim aspect? Ei bine în loc să faceți valuri de apă în lockscreen, veți face valuri de cerneală, după cum se vede mai jos. Posesorii de Note II care vor să riște utilizarea unui firmware neoficial, îl pot descărca de aici.

Preț Samsung Galaxy Note II N7100 în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×