Sony va include funcţia "Motion Eye" pe telefoanele Xperia viitoare; Ea permite realizarea a 4 fotografii până să apăsaţi pe shutter

993 ori
<b>Sony va include funcţia "Motion Eye" pe telefoanele Xperia viitoare; Ea permite realizarea a 4 fotografii până să apăsaţi pe shutter</b>Sony pregăteşte o nouă funcţie foto pentru modelele Xperia viitoare, sub numele de Motion Eye. Aceasta va permite realizarea a 4 cadre foto în secunda de dinainte de apăsarea butonului shutter, odată ce mişcarea este detectată.

Sony pregăteşte o nouă funcţie foto pentru modelele Xperia viitoare, sub numele de Motion Eye. Aceasta va permite realizarea a 4 cadre foto în secunda de dinainte de apăsarea butonului shutter, odată ce mişcarea este detectată.

Ceea ce vedeţi mai sus este un slide scăpat dintr-o prezentare a niponilor. Se pare că funcţia pune la treabă senzorul Sony cel nou, cel capabil de captură slow motion la 1000 de FPS. Aflam recent că el vine cu propriul DRAM şi o procesare superioară modulelor de cameră precedente. Cât despre Motion Eye, ea sună destul de mult precum Apple Live Photos, care capturează cadre în mişcare şi înainte şi după ce faceţi o fotografie. Astfel iau naştere acele fotografii în mişcare ca nişte GIF-uri sau scurte filmuleţe.

Şi Samsung are ceva de gen prin Motion Photos pe terminalele Galaxy S7. Motion Eye ar putea debuta pe viitoarele telefoane high end de la Sony, aşa numitele Xperia XZs şi Xperia XZ Premium. Cel din urmă ar avea un ecran 4K şi procesor Snapdragon 835. Sony are un eveniment programat pentru dimineaţa zilei de 27 februarie, la MWC 2017 şi vom fi acolo pentru a vă aduce noutăţile.

Acolo aşteptăm şi Xperia XA (2017) şi cel puţin încă un model midrange cu procesor Helio P20.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×