eMAG dă startul campaniei Samsung Crazy Days; produse cu prețuri speciale În perioada 28 noiembrie - 2 decembrie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.114 ori
<b>eMAG dă startul campaniei Samsung Crazy Days; produse cu prețuri speciale În perioada 28 noiembrie - 2 decembrie</b>Astăzi, cei de la eMAG ne anunță prin intermediul unui newsletter despre campania specială de reduceri intitulată Samsung Crazy Days, promoție care se aplică produselor electronice Samsung timp de 4 zile, în perioada 28 - 2 decembrie. &nbsp;...

Astăzi, cei de la eMAG ne anunță prin intermediul unui newsletter despre campania specială de reduceri intitulată Samsung Crazy Days, promoție care se aplică produselor electronice Samsung timp de 4 zile, în perioada 28 - 2 decembrie.

Printre smartphone-urile Samsung ce beneficiază de reduceri atractive cu ocazia Samsung Crazy Days se numără Galaxy S4, un terminal foarte popular și în acest an cu toate că pe piață a fost lansat succesorul său. Samsung Galaxy S4 poate fi achiziționat acum cu 12% reducere la un preț de 1.399 lei.

eMAG dă startul campaniei Samsung Crazy Days; produse cu prețuri speciale În perioada 28 noiembrie - 2 decembrie

De asemenea, putem alege și smartwatch-ul Galaxy Gear Fit, dispozitiv disponibil acum la un preț de 524 lei după aplicarea unei reduceri de 25%. Pentru ca pachetul complet de terminale inteligente să fie complet, eMAG ne oferă și tableta Samsung Galaxy Tab Pro T320 la un preț de 999 lei (preț vechi - 1.499 lei). Lista completă de produse cu prețuri speciale este disponibilă aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×