Call of Duty Heroes disponibil acum gratuit pe Android, Windows și iOS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.017 ori
<b>Call of Duty Heroes disponibil acum gratuit pe Android, Windows și iOS</b>Jocul Call of Duty Heroes a fost unul dintre titlurile testate la Mobilissimo.ro pe tableta iPad Air 2, la acea vreme jocul fiind disponibil doar pe iOS. Ei bine, azi titlul sosește și pe Android și pe Windows, unde este în continuare gratuit. Nu vă...

Jocul Call of Duty Heroes a fost unul dintre titlurile testate la Mobilissimo.ro pe tableta iPad Air 2, la acea vreme jocul fiind disponibil doar pe iOS. Ei bine, azi titlul sosește și pe Android și pe Windows, unde este în continuare gratuit. Nu vă așteptați la un FPS, ci mai degrabă la o clonă de Clash of Clans.

Acest titlu implică construirea și dezvoltarea unei baze, antrenarea de unități și atacarea inamicilor, fără prea mare control asupra unităților, în afară de erou. CoD Heroes este un freemium și include și microtranzactii, dar ele nu sunt neapărat necesare pentru a evolua. Grafica jocului arată bine și structurile și unitățile sunt excelent detaliate. Veți recunoaște și câțiva eroi din titlurile Call of Duty mai vechi și veți putea chema și un elicopter în ajutor sau să folosiți grenade.

Pe lângă construcția de clădiri și unități defensive precum turete sau lansatoare de rachete, va trebui să adunați și resurse, precum petrol sau aur. Există și Celerium, care e folosit pentru a accelera timerele asociate construcției și reprezintă resursă freemium a jocului. Pe ea o obțineți doar completând achievementuri sau pe bani reali. Luptele se dau fie în mod campanie, fără limită de timp sau PvP, contra jucătorilor reali, cu o limita de timp de aproximativ 3 minute.

Puteți descărca jocul de aici pe iOS, de aici pe Android și de aici pe Windows.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×